Een safaritent helpt je aan al je Glamping wensen! Glamorous camping is het geheel onbezorgd kamperen in alle luxe die jij wil. In plaats van die saaie kale tent met een opblaasbedje kun je nu glamorous kamperen in een luxetent met alle luxe van dien. Denk hierbij aan een keukentje, badkamer, jacuzzi, terras, BBQ en zelfs een bovenverdieping. Het kan niet gek genoeg.

Is Glamping nog kamperen?

Is Glamping nog kamperen te noemen? Jazeker, je bent namelijk nog steeds dichtbij de natuur en  weg van de vertrouwelijke omgeving van het huis. Kamperen was voorheen minimalistisch en zonder luxe. Met de komst van de safaritent is dit niet langer het geval. Deze tent zorgt voor gigantisch veel luxe. Zo zijn er safaritenten die zelfs twee verdiepingen hebben! In zo een tent kan je met 6 mensen kamperen met veel luxe. Denk hierbij aan Een douche, bad, jacuzzi en keuken. Een safaritent kan ook uitgerust worden met een terras waar men gezellig samen kan eten in de open buitenlucht.

Met de safaritent op vakantie!

Een safaritent is een tent die je overal kan laten plaatsen. Dus niet alleen binnen Nederland. De Glamping experience kan je ook in het buitenland laten plaatsen door een bedrijf gespecialiseerd in luxentent. Je kan de tenten bijvoorbeeld laten plaatsen op een camping in het buitenland. Zo heb je alle vrijheid om daar lekker te genieten van de luxe die je nodig hebt. Het oude kamperen is niet meer van deze tijd. Waarom zou je jezelf alle luxe ontnemen en het dan nog vakantie noemen?

Mijn safaritent

Ik heb zelf ook een safaritent op een camping in Zuid-Frankrijk. Vroeger ging ik altijd met een tentje op vakantie die ik zelfs nog wel luxe vond. Maar dat is niks vergeleken met de luxe van een safaritent. Ik noem het gewoon mijn tweede huis, want ik heb er bijna alles staan wat ik thuis ook heb. Het heeft zoveel luxe dat ik zelfs mijn werkzaamheden doe via mijn laptop. Zo ben ik wel even lekker weg van alle drukte en kan ik in alle rust mijn werk doen als ik op vakantie ben. Mijn safaritent is uitgerust met een jacuzzi, douche, keuken, bovenverdieping en terras. Zo ben ik overal op voorbereid en ik kan ik ook een aantal vrienden en vriendinnen uitnodigen om te overnachten in mijn safaritent.

Het lijkt me leuk om over jou kampeer of glamping vakanties te lezen. Stuur jou ervaring door via het contactformulier van Holidayz!