Kan wel tegen een stootje

Deze schoenen zijn dus gemaakt van Italiaans kalfsleer. Leer is een materiaal dat uiterst goed beschermt tegen regen, vuil en krasjes. Het profiel van de schoenen is voorzien van een stevige ondergrond, waarvan het voetbed uitneembaar is. Zo is het soepeler in te lopen en loop je letterlijk steviger in je schoenen. Het schoenenmerk Mason Garments mag dan wel wat prijzig zijn, maar dit vind ik zeker niet onterecht. De kwaliteit van de schoen is uitermate hoog en loopt volgens een paar bekenden van mij heel lekker. Deze bekenden doen modellenwerk en krijgen geregeld te maken met nieuwe merken. Zij ervaren

“hOGE STATUS VOOR lagere prijzen”

Deze schoenen zijn, zoals hierboven vermeld, redelijk prijzig. Laat je hier echter niet van weerhouden om eens te gaan kijken naar deze schoenen. Geloof me, je weet niet wat je mist. Een vriend van mij kwam een keer dolenthousiast bij me langs, puur om zijn schoenen te laten zien. Hij was er zo lovend over dat hij vond dat ik ze ook eens moest aandoen, al hebben we een totaal andere schoenmaat. Toen ik ze ook voor de grap uitprobeerde, snapte ik meteen wat hij bedoelde: Ze waren zo zacht! ongelooflijk! Ik was stiekem wel een beetje jaloers dat ik dit merk nog niet eerder had ontdekt. Mijn punt is dus dat dit echt een schoenmerk is dat de moeite waard is! Mijn tip hierbij: volg de kortingen en je bespaart daarmee echt tot wel 1/3 van de prijs.

Simpel, luxueus en sportief

Mason Garments klinkt in mijn oren heel chic. Wat ik hier daarom zo leuk aan vind, is dat ze nu wat sportiever ogen. Het mogen dan wel sneakers zijn, maar dit merk voegt er ook nog zijn klasse aan toe. Het zit er naar mijn mening zo ongelooflijk subtiel in verwerkt, dat het gewoon bijna simpel oogt. Dit brengt me op het volgende element van de schoen: Simpel. Ze zeggen dat dit merk schoenen het best tot zijn recht komt als je het combineert met simpele kleding als een wit poloshirt of gewoon een spijkerbroek. Zo denkt Rendi Aditia, de man achter Mason Garments, erover. Ik ben het daar volledig mee eens. In een moderne tijd als deze, vind ik dit heel toepasselijk. Het straalt wel degelijk welvaart uit, maar toch geven die simpele kledingstukken een wat nuchterder effect. Kies er nog eens een leuk kleurtje bij en je outfit is compleet!