Overal waar je kijkt in de winkelstraat zie je borden staan met reclame erop. Denk bijvoorbeeld aan “alleen deze week 1+1 gratis op… “of “de lekkerste koffie van heel deze straat” Ja, ondernemers gebruiken borden om klanten naar binnen te lokken om daar vervolgens de klant goed de kunnen adviseren of te mogen bedienen. Door middel van de borden hopen ze meer omzet te kunnen draaien.

 

Betere manier van klanten aanspreken

Nu is zo’n plastic bord met losse posters erin wel handig, maar het heeft meer gebreken dan de shoppers denken. Het is gemaakt van plastic en van aluminium randen wat open geklikt kan worden.
Vaak gaan die borden niet langer dan een jaar mee omdat ze snel omwaaien en dus ook kapotwaaien. Eigenlijk zonde van het geld, want voor zo’n bord vragen ze tegenwoordig een paar honderd euro. Dan komen de kosten van posters drukken er nog bij. Eigenlijk best wel een duur geintje bij elkaar.

 

Betere oplossing voor de winkeliers

Op je vrije dag ben je vast wel eens naar het strand gegaan, waar je aansluitend of misschien wel tussendoor even een kopje koffie ging drinken bij een strandtent. Daar staan altijd beach vlaggen voor, met de naam van het bedrijf of eventueel langdurige aanbiedingen.
Deze beachvlaggen moeten gebruikt worden op het strand omdat de normale borden constant om zullen waaien.
Eigenlijk klinkt dat als een oplossing voor de winkeliers in de winkelstraten. De normale borden zijn duur en gaan snel kapot omdat ze omwaaien, waarom zou je dan geen beach vlaggen gebruiken zodat je jarenlang geen onderhoud hebt aan je reclame?
Nou precies, zo dacht ik dus ook.

 

Ik stap over op de beach vlaggen

Dat is een hele goede keuze, want het scheelt je onder aan de streep toch wel wat centjes. De beach vlag kan je namelijk simpel laten bedrukken met jouw eigen merknaam en eventueel tekst. De vlag wordt aan 2 kanten bedrukt zodat hij aan beide kanten van de winkelstraat zichtbaar is. Nog een voordeel bedacht ik mij!
Het bestellen van zo’n vlag is niet ingewikkeld.
wanneer jij je vlag hebt besteld gaan er 6 werkdagen overheen en dan staat jouw beach vlag te pronken voor jouw winkel.
Heb je heel erg haast met het ontvangen van de beach vlag vanwege een evenement of een al aangekondigde megasale? Geen probleem. Je kan met toeslag het de beach vlag eerder ontvangen, geef dit wel duidelijk aan bij je bestelling.