Op vakantie gaan doe je natuurlijk om mooie herinneringen te creëren. Deze herinneringen wil je zo goed mogelijk vastleggen. Hiervoor kan je de camera van je mobiel gebruiken maar zeg nou eerlijk, de kwaliteit van mobiele foto’s is niet altijd even goed. De kwaliteit van een echte camera zoals de Sony Cybershot is niet te vergelijken met de kwaliteit van een mobiel. Dit verschil is erg goed te zien wanneer je de twee naast elkaar toont.

Vakantie!

Vorige zomer ben ik met mijn vriendin op vakantie naar Bali gegaan. Ik heb niks anders dan goede dingen te zeggen over dit eiland. Wat een prachtige en heerlijke vakantie hebben wij gehad. We hebben ons geen moment verveeld, er was namelijk zoveel te doen. We wilden echt weten hoe het is om daar te wonen dus hebben we veel dingen geprobeerd. Verschillende etenswaren geproefd en activiteiten gedaan. De gekste dingen die we gegeten hebben waren insecten! Verrassend genoeg waren ze niet eens vies. Maar naast insecten hebben we ook gewoon normale voeding gegeten hoor. De Indonesische keuken is heerlijk en we hebben bijna alles geprobeerd wat er de proberen valt.

Mooie en spannende activiteiten

Naast al het eten hebben we ook veel mooie en spannende activiteiten gedaan. We hebben veel tempels bezocht en gefotografeerd met de Sony Cybershot. Dit leverde echt prachtige foto’s op en mooie aandenken. We konden veel tempels en andere iconische gebouwen ook van binnen bekijken. Maar niet overal mochten er foto’s gemaakt worden. Maar het meeste heb ik vastgelegd met mijn Sony Cybershot. We hebben naast de tempels ook de mooie stranden bezocht. De stranden waren zo schoon en de zee was prachtig lichtblauw. We hebben in de zee ook gedoken en veel vissen en zelfs schildpadden gezien!  Duiken is echt een hele ervaring, alleen moet je wel duikbrevet halen om legaal te mogen duiken. Dit is ook een stuk veiliger voor jezelf.

Op Bali zijn er ook veel uitgaansgelegenheden. Zo konden wij in de avond nog lekker feesten tot laat in de avond. Maar niet te laat want we stonden elke dag vroeg op om op pad te gaan. Wel een gevaarlijk dingetje is de drukte op de weg midden in de stad. Er rijden zoveel scooters, brommers en tuk-tuks dat je goed op moet letten om niet aangereden te worden. Er staan geen stoplichten zoals in Nederland. Gelukkig is het niet overal zo druk maar alleen in het centrum van de stad.

Heb jij nog leuke vakantie aandenken of tips over de Sony Cybershot camera’s? Stuur deze dan in via het contactformulier!